08.10.2009

Sorana la Cupa Hoffman

     Targovisteanca Sorana Cirstea va face parte din echipa Romaniei care va reveni, dupa 12 ani, la Cupa Hofman. Intre 2-9 ianuarie 2010, la Perth (Australia), Sorana Cirstea si Victor Hanescu vor face pereche in competitia dedicata echipelor mixte si dotata cu premii totale de un milion de dolari.
Ultima prezenta romaneasca dateaza din anul 1998 atunci cand Irina Sparlea si Dinu Pescariu reprezentau Romania la aceasta prestigioasa competitie.
      La aceasta competitie vor participa multi sportivi care se afla in top 10 ATP sau WTA, asa ca romanii vor avea parte de adversari puternici, iar din aceste jocuri nu pot avea decat de castigat.
     Cele opt echipe de la Perth vor fi impartite in doua grupe, fiecare de cate patru echipe. Fiecare va intalni pe fiecare, primele clasate urmand sa joace finala.
     O disputa in aceasta competitie va consta intr-o intalnire de simplu feminin, una de simplu masculin si una de dublu mixt. Anul trecut, Cupa Hofman a fost castigata de Slovacia, prin Dominika Cibulkova si Dominik Hrbaty.
     Nu pot decat sa urez multa bafta Soranei in aceasta competitie si de ce nu, sa speram la realizari frumoase.

Niciun comentariu: