17.10.2009

Baschet feminin

Alexandra Uiuiu si Anne Marie Parau au obtinut cel mai important rezultat al echipei nationale de baschet feminin


Înainte de a se alatura colegelor de club, jucatoarele Municipalului Anne Marie Parau si Alexandra Uiuiu au contribuit substantial la triumful nationalei la Jocurile Francofoniei. Fetele Târgovistei au vorbit despre experienta libaneza, dar si despre obiectivele cu echipa de club.

Desi au afisat o mina tonica în timpul galei de prezentare, internationalele Târgovistei, Alexandra Uiuiu si Anne Marie Parau, au recunoscut ca oboseala si-a spus cuvântul dupa Jocurile Francofoniei. Nationala României a cucerit medalia de aur.

Alexandra Uiuiu, o alta componenta a lotului national si a echipei campioane, s-a aratat extrem de optimista în perspectiva viitoarei campanii europene a Municipalului.

In concluzie sper ca aceste jucatoare sa dea totul pe teren pentru MCM Targoviste si de ce nu sa speram macar la un sfert de finala in FibaCup. Cred ca este bine sa ne fixam obiective foarte indraznete dar mai cred ca si mai bine ar fi sa o luam step-by-step.  De exemplu Oltchim Rm Valcea in Liga Campionilor: in primul an au ajuns acolo, apoi au trecut de grupe si anul trecut au atins semifinalele...urmeaza in acest sezon finala. Cred ca asa trebuie procedat si la MCM.

Bafta fetelor!!! atat in campionat dar mai ales in FibaCup. De ce sa nu speram ca vom ajunge a doua echipa din Romania baschetbalistica care sa castige o cupa europeana dupa Asesoft ( baieti ) in 2005???

Niciun comentariu: